Tine Mynster

"Jeg har sunget lige siden jeg var en lille pige, og kendte jeg ikke melodien lavede jeg min egen!"


Dengang vidste jeg bare ikke, at jeg at var en skabende multikunster, for den slags ord brugte vi ikke der hvor jeg voksede op.

Jeg er opvokset i Kerteminde og har altid haft brug for at lade mit blik vandre ud over havet - om det er en medfødt længsel eller for at få styr på mine tanker, ved jeg ikke, men jeg ved at det er godt for mig.


Efter gymnasiet flyttede jeg til Jylland, først på Vestbirk Musikhøjskole og derefter til Århus, hvor jeg flyttede sammen med Rasmus. Her dannede vi basen for det der med årene blev til en familie på fire.


Jeg læste på Det Jyske Musikkonservatorium fra 1992-1996, og har siden da rejst landet rundt og formidlet musik til børn og deres voksne som MusikTine.

Her kan du se mere om de produktioner jeg har lavet  til børn og deres voksne - www.mynster.dkI 2006 flyttede Rasmus og jeg med vores to sønner ind på Alrø på den gamle skole i Horsens fjord.

Her fik vi det vi havde søgt efter - et hus der kunne rumme at vi alle fire spillede musik, havde gæster i huset, og i det hele taget højt til loftet både ude og inde.

Nu hvor drengene er voksne har vi åbnet Galleri Mynster, hvor jeg udstiller mine malerier og afholder kulturarrangementer med musik.


Siden 2017 har jeg været offentlig autodidakt kunstmaler med udstillinger i hele landet. Kontakt mig endelig, hvis du kender et sted hvor mine malerier kunne passe ind i en udstilling.

Jeg afholder jævnligt kurser "Find farverne frem" - se mere på facebook.

TINE MYNSTER - poetic abstractions