Forside

TINE MYNSTER


Galleri Mynster


åbner den 3. maj med koncert kl 19.30


En ny tid begynder for Den Gamle Skole på øen i fjorden - der hvor børnene for år tilbage gik i skole udstiller Tine Mynster nu sine malerier og afholder jævnligt HusKoncerter. 

Den første i rækken bliver med Johannes Hieronymus som gæstemusiker. Det er måske lidt forkert at kalde ham gæst, da det er hans barndomshjem han spiller i denne aften, og en del af de sange han vil spille er skrevet i netop skolestuen.


Tine Mynster vil med denne koncert sætte streg under at HusKoncerterne i Galleri Mynster har det musikalske nærvær i centrum. Det er ønsket at skabe et univers, hvor publikum kommer tæt på musikeren, og denne koncert er den første i forhåbenligt en lang række musikalske stjernestunder. 

Tine og Johannes Mynster har optrådt sammen igennem mange år, men primært med Tines sange fra den anmelderroste udgivelse Hjerteland. Denne aften blander de to generationer deres sange, så de både spiller sammen og hver for sig. 

Billetter på www.odderbilletten.dkGalleri Mynster vil være åbent lørdag og søndag i tidsrummet 14 til 17 - og der vi i maj måned være gode rabatter på malerier fra før 2019 :-)

Copyright © All Rights Reserved